Aangezien de eerste clinic op zondag 14 oktober (van 13u30 tot 17u30) binnen de week volzet was, komt er een tweede sessie!

Kom op zondag 09 december (van 13u30 tot 17u30) naar onze Swim Smooth techniek masterclass en geef uw wintertrainingen een vliegende start. 

Voor diegenen die, na een korte onderbreking, in oktober terug gaan opbouwen is deze techniek masterclass de ideale manier om te starten.

Deze clinic gaat door in het nieuwe LAGO zwembad, Bekaertstraat 9, 8550 Zwevegem

De bedoeling van deze clinic is de zwemmers de juiste technische drills en oefeningen aan te leren om hun zwemmen te verbeteren. Deze drills zijn een vast onderdeel van de techniektrainingen van de Swim Smooth SwimSquad.  Inhoud van deze clinic:

  • Ontvangst deelnemers om 13u15.
  • In de vergaderzaal gaan we het zwemmen opdelen in verschillende functionele blokken en voor elk van die blokken zal worden aangegeven wat er kan misgaan en zullen drills worden aangeboden om te verbeteren. Door middel van duidelijke video's zal de correcte uitvoering van de drills worden uitgelegd. (13u30 - 15u15)
  • Daarna gaan we van 15u30 tot 17u30 de verschillende gedemonstreerde drills gaan aanleren in het zwembad in een 2 uur durende technieksessie.


Tijdens de technieksessie zullen zwemvliezen en pull buoy nodig zijn. 

Na de clinic ontvangen de zwemmers een reeks van techniektrainingen zodat de aangeleerde drills achteraf verder kunnen worden uitgevoerd.

Kostprijs : 45€

Het aantal deelnemers wordt beperkt om de kwaliteit te kunnen garanderen.


UPDATE : Zowel de clinic van 14 oktober als de clinic van 09 december zijn VOLZET


Laat hier uw gegevens achter en we verwittigen jou als er een plaats vrij komt of als er een nieuwe clinic wordt georganiseerd.