We starten opnieuw vanaf woensdag 01 december
Swim Smooth Belgie
 

Beste vrienden,

Bedankt voor de vele berichtjes die ik van jullie mocht ontvangen na mijn Covid besmetting. Het deed deugd.

Gelukkig heb ik eigenlijk geen enkel ziekte symptoom en het enige waar ik last van heb is de "opsluiting voor 10 dagen".

Maar ondertussen ben ik al bezig aan de laatste dagen in quarantaine en mag ik vanaf dinsdag 30 november terug buiten en gaan we opnieuw vollen bak van start.

De eerste training zal op woensdag 01 december zijn om 6u30 en daarna pikken we de draad opnieuw op.


Wijziging van de trainingen op zaterdag

Ik wil wel nog even van de gelegenheid gebruik maken om jullie nog even te herinneren aan de wijziging in het programma vanaf zaterdag 04 december. 

Vanaf die zaterdag komt de lange "Red Mist" training terug (van 7u30 tot 9u). 

Praktisch

Het is de bedoeling om het bad in 2 te delen. Aan de ene kant wordt nog verder een techniektraining gegeven en aan de andere kant worden er enkele banen (afhankelijk van het aantal deelnemers) gereserveerd voor de lange training.

Vanaf zaterdag 4 december start de training vanaf 7u30 !!! (ook voor de techniektraining). De techniektraining loopt tot 8u30 en de langere training tot 9u.

Om in te schrijven gebruik je dezelfde manier zoals inschrijven voor alle andere sessies, maar als je wenst deel te nemen aan de Lange (Red Mist) training, selecteer je boven de kalender "RedMist op zaterdag".


Met deze aanpassing is het mogelijk om zowel een techniektraining (maandag), een snelheidstraining (woensdag) als een langere training te doen onder onze deskundige begeleiding!


Black Friday deals

De Black Friday deals lopen nog tot en met maandag 29 november. Heb je nog een zwembril of paddels nodig, of ben je op zoek naar een wetsuit, of moet je misschien uw beurtenkaart vernieuwen...kijk dan snel op onze speciale Black Friday pagina op onze website om aan te kopen met korting.

Ga. naar de Black Friday pagina : https://www.swimsmoothbelgie.be/nl/blackfriday

Tot volgende week!

 

Swim Smooth Belgie

Langwaterstraat 22
8550 Zwevegem
https://www.swimsmoothbelgie.be
filip.rigole@telenet.be