Video analyse en correctie sessie

Een video analyse is veruit de meest efficiënte manier om uw zwemtechniek te verbeteren. De video analyse en correctie sessie die we aanbieden mag gerust bij de best beschikbare manieren worden gerekend. Tijdens deze sessie wordt de zwemmer niet alleen gefilmd in high definition (boven en onder water), maar tijdens dezelfde sessie worden de beelden, samen met de zwemmer, bekeken en geanalyseerd. Nog steeds tijdens dezelfde sessie worden ook nog de meest specifieke drills juist aangeleerd, die op korte termijn de zwemprestaties naar een hoger niveau zullen brengen. 

De volledige analyse wordt opgenomen en geregistreerd op een USB stick om achteraf opnieuw te bekijken. 

Hoe werkt het?


Video opnames in high definition tijdens het zwemmen met onze speciaal ontworpen video cameraSamen met de zwemmer worden de beelden bekeken. Door heel regelmatig de vergelijking te maken met hoe de elite zwemmers het doen kan heel duidelijk worden aangegeven waar het probleem zit en hoe dit kan worden opgelost.

 

Tijdens de video analyse wordt er niet alleen gefilmd maar worden de bewegingen van de arm ook effectief gemeten. Met behulp van de speciaal ontwikkelde Swim Smooth Applicatie worden de bewegingen heel nauwkeurig gemeten en ge-evalueerd. 
Aan elke beweging wordt een score toegekend zodat de zwemmer onmiddellijk kan zien waar hij/zij het laagste scoort en wat de grootste prioriteiten zijn.


Na het bekijken en analyzeren van de beelden hebben we een heel goed beeld van de prioriteiten om beter en efficiënter te gaan zwemmen. Met deze informatie gaan we aan de slag en worden de meest efficiënte oefeningen aangeleerd om aan de grootste prioriteiten te werken.


De volledige video analyse werd opgenomen en krijg je onmiddellijk mee op een USB stick. 


Wat kost het?

Voor een eerste video analyse en correctie sessie wordt 125€ gerekend. 

Bij een tweede analyse ontvang je 40€ korting met de kortingscode VIDEO2.

Hoe reserveren?

Via ons automatisch registratie systeem kan je zelf uw plaatsje vastleggen. 

De analyse's gaan door in het Zwembad van Zwevegem en er zijn 4 beschikbare slots per week:

Kies hier uw slot en wordt onmiddelijk doorgeschakeld naar de betalingsmodule: